Over VOC

De VOC Achterberg is de businessclub die is geallieerd aan voetbalvereniging VVA Achterberg. De ondernemersvereniging is in 2008 opgericht op initiatief van Cor van Doorn, samen met een handvol ondernemers die zelf bij VVA actief waren. Het moest ‘net even anders’; geen saaie businessclub waar het vooral draait om het uitwisselen van visitekaartjes. Niet dat zakendoen niet belangrijk is bij de VOC, maar het begint bij elkaar leren kennen en samen leuke dingen doen. De voetbalclub is opgericht in 1971 en zo werd het doel bepaald om 71 leden te krijgen bij de ondernemersverening. En dat lukte in 2017! Met een heel divers ledenbestand van ondernemers uit onze regio zijn er interessante avonden te vullen en valt er ook veel te netwerken, al moet het bij de VOC ook altijd gezellig zijn.

Net even anders

De voetbalclub is opgericht in 1971 en zo werd het doel bepaald om 71 leden te krijgen bij de ondernemersverening. En dat lukte in 2017! Met een heel divers ledenbestand van ondernemers uit onze regio zijn er interessante avonden te vullen en valt er ook veel te netwerken, al moet het bij de VOC ook altijd gezellig zijn.

'T is netwerken

De agenda van een ondernemer is vol. Toch maken ‘onze’ ondernemers graag tijd vrij voor de VOC en worden de activiteiten goed bezocht. We doen met elkaar inspiratie op, leggen nieuwe contacten en onderhouden de reeds bestaande relaties. We streven ernaar ongeveer 12 activiteiten per jaar, meestal georganiseerd op een doordeweekse avond.

Activiteiten als de cabriotour, de ladiesday, de netwerk BBQ, het jaarfeest en de kerstborrel komen jaarlijks terug. Daarnaast zijn er doen we aantal bedrijfsbezoeken zorgen we voor interessante sprekers in het thema-avonden van de ‘derde helft’ in de VOC-corner bij VVA. We zoeken ieder jaar weer naar nieuwe bijzondere activiteiten en excursies met het creatieve bestuur.

Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij de VVA Ondernemersclub kost 695 euro per jaar. 40% van deze contributie wordt jaarlijks gedoneerd aan voetbalvereniging VVA Achterberg. Dit geld wordt besteed aan trainingsmaterialen, jeugdactiviteiten, maar ook bijvoorbeeld de aanleg van het VOC Court is betaald van de sponsorbijdrage van de ondernemersclub. Van de overige 60% doen we leuke dingen en worden de activiteiten en sprekers betaald. Voor starters hebben we een speciaal tarief voor het eerste jaar.

We willen hen graag voor 395 euro verwelkomen in onze ondernemersclub.

Lid worden?

Krijg de wind in de zeilen en word lid van de VOC!

Een greep uit onze leden