VOC-lid COOP Achterberg sponsort 2e elftal VVA71

15 okt. 2013

Voetbalvereniging VVA'71 uit Achterberg timmert flink aan de weg. Zo promoveerde het eerste team in een paar jaar tijd van de vierde klasse naar de hoofdklasse, waarin het vorig jaar debuteerde met een prima vijfde plaats.

Onder het motto "Achter elk goed eerste team staat een sterk tweede" wordt ook hard gewerkt aan het tweede elftal. De ruggengraat van dit tweede team wordt gevormd door jonge spelers, veelal uit de eigen jeugdopleiding. Daarnaast is het tweede team de ideale plek voor spelers van het eerste die revalideren of nog niet aan spelen toekomen.

Trainer/coach van het team is Johan Capelleveen, voormalig hoofdtrainer van derdeklasser wvv Wageningen. Hij wordt bijgestaan door Breun van Ruiswijk (assistent), Frans van Schoneveld (leider), Evert Groeneveld (verzorger), Jan Stam (vlagger thuiswedstrijden), Herman v.d. Brink (vlagger uitwedstrijden) en Mark Baardman (materiaalman).

Het afgelopen jaar is het team gepromoveerd naar de derde klasse. Ook nemen de jonge spelers, olv eerste elftal trainer Henk van de Pol, deel aan de KNVB "onder 23 competitie".

Sponsor van het team is Coop Achterberg. Pieter en Marleen Duijzer, eigenaren van Coop Achterberg, dragen VVA '71 een warm hart toe. "We hebben twee redenen om juist het tweede team te sponsoren. Het team werkt, net als wij in onze supermarkt, hard om de hoge kwaliteit nog verder te verbeteren. Daarnaast heeft het team een herkenbare uitstraling vanwege de veelal uit de nabije omgeving afkomstige jongens. Deze uitstraling sluit prima aan bij de buurtfunctie die onze Coop graag speelt binnen Achterberg".

Coop Achterberg zal dit seizoen zichtbaar zijn op de trainingspakken, de regenjassen en de voetbaltassen van het tweede team.

News