Steenhandel gebr. Henken

Uw huis weerspiegeld een stukje van uw persoonlijkheid. Waarom uw tuin ook niet een stukje persoonlijker maken? De stijl van de woning is tegenwoordig meer en meer terug te vinden in de architectuur van de tuin. Met Henken Sierbestrating kunt u, geheel in stijl van uw woning, een terras, tuinpad, oprit of volledige tuin vormgeven.

Ons bedrijf
Henken is al jaren een toonaangevende speler in de regio op gebied van sierbestrating en transport. De eerste generatie Henkens startten het 75 jaar geleden op. Waar zij zich voornamelijk op de transporttak richtten, bouwde de volgende generatie het met de jaren uit tot een full-service bedrijf, dat de nadruk zowel op bestrating als transport legt. Veelzijdigheid kent geen grenzen.

Ons assortiment
Stenen en tegels kunnen een tuinontwerp maken of breken. Een goed tuinontwerp draait om afstemming. Elke steen heeft zijn eigen uitstraling. Zo kunt u met de Cobblestones een rustiek effect creëren. Voor een modieuze en trendy uitstraling kiest u de Strakstones. Of wat dacht u van een grillige natuursteen die zijn weg tussen het groen vindt? Uw steen bestaat, dat staat vast! Van de bekende betonklinker of grindtegel tot de Vietnamese graniettegel of de exclusieve getrommelde steentjes.

Functionaliteit staat voorop, maar het oog wil ook wat… Vormen, kleuren, patronen. De mogelijkheden zijn oneindig! En om het echt af te maken laat u een zwierige fontein of een klaterende waterval het contrast doorbreken.

Een goed advies
Wat u ook kiest, als het goed gelegd wordt, ligt het ook goed. Laat u daarom deskundig adviseren door Henken Sierbestrating over de mogelijkheden voor uw tuin. Loop onze showroom alvast eens binnen om uw smaak op de proef te stellen. U kunt u bovendien laten adviseren tijdens de schetsservice dagen, die we regelmatig in het voorseizoen houden.

Contactgegevens

Steenhandel gebr. Henken
Kernreactorstraat 26
3903 LG Veenendaal

T 0318 512176
E info@henken.nl
I http://www.henken.nl