Siras koerier

Siras Koerier en Siras Secretariële Service zijn in 1987 begonnen in Wageningen. Sinds 1997 is kantoor Veenendaal erbij gekomen; de koerier is daarna nog uitgebreid met vestigingen in Ede en Zaltbommel.

Wij zijn trots op het feit dat wij vanaf de start heel veel bedrijven hebben kunnen behouden, tot op de dag van vandaag. Nog steeds groeit zowel het aantal klanten als het aantal opdrachten èn de variëteit daarvan gestaag.

Siras Koerier beschikt over een representatief wagenpark. Onze 17 chauffeurs zorgen ervoor dat uw zending op tijd wordt afgeleverd, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten. Zo hebben wij al ritten uitgevoerd naar België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Denemarken, Zweden en Engeland.

Ons motto voor de koerier: snelheid, exclusiviteit, flexibiliteit, professionaliteit, persoonlijke behandeling en betrouwbaarheid geldt ook voor Siras Secretariële Service. Onze 7 dames in de vestigingen Veenendaal en Wageningen verrichten alle werkzaamheden met grote toewijding, alsof zij bij u in dienst zijn.

Wij constateren dan ook met plezier dat steeds meer bedrijven ons totaalpakket aan services ontdekken. Siras is het verlengstuk van uw bedrijf, zowel op secretarieel als op koeriersgebied en dat op de manier en in de mate zoals u dat wilt!

Contactgegevens

Siras Koerier
Costerweg 5
6702 AA Wageningen

T 0317-497614
E info@siras.nl
I http://www.siras.nl