Schipper Security

Schipper Security BV is marktleider op het gebied van beveiliging in de regio. Al sinds de oprichting, zo’n dertig jaar geleden, richt Schipper Security BV zich op de complete ontzorging rondom beveiliging. Zo helpt het bedrijf u niet alleen met de beveiliging van bedrijfspanden en particuliere huizen, maar ook met de beveiliging van het gebied rondom uw pand en zelfs met EHBO. Deze complete ontzorging in combinatie met persoonlijk klantcontact en een goede interne motivatie, maakt de dienstverlening van Schipper Security BV uniek. Onze medewerkers gaan voor uw veiligheid!

De medewerkers maken het verschil bij Schipper Security BV. Daarom investeren wij continu in goede opleidingen, trainingen en cursussen maar ook in leuke bedrijfsuitjes en een goede werksfeer. Van deze betrokkenheid profiteren onze klanten.

Dankzij de centrale ligging tussen de regio’s Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug zijn er zeer korte aanrijdtijden en is dus snelle alarmopvolging mogelijk. Met name in deze regio’s staan wij bekend als marktleider op het gebied van complete beveiliging.

Contactgegevens

Schipper Security
Turbinestraat 7
3903 LV Veenendaal

T 0318-526 026
Einfo@schippersecurity.nl
L http://www.schippersecurity.nl