buonq

Ha!

Ik ben Danielle, beeld & concept designer. Gedreven door nieuwsgierigheid met een groot verlangen naar het creëren van schoonheid. Vertrouwend op mijn intuïtie volg ik mijn eigen vrije weg. Authenticiteit,vrijheid en gelijkwaardigheid zijn mijn kernwaarden. Het is mijn missie om de authentieke waarden, de essentie van merken zichtbaar te maken door het ontwerp van creatieve concepten.

Impact maken

Ik werk voor bedrijven die met hun product of dienst bijdragen aan het geluksgevoel van hun klanten. Met een unieke visie en eigenwijze aanpak. Bedrijven die net als ik impact willen maken met een product of dienst die vanuit een passie of ambitie ontstaan is.

Get to know you

Ik deel mijn ideeën en energie graag met jou! Ik ben ervan overtuigd dat vertrouwen en gelijkwaardigheid een goede basis is voor een fijne samenwerking. Het eerste gesprek is voor mij vaak de belangrijkste. Ik stel graag kritische vragen en ga snel de diepte in. Vanuit mijn intuïtie voel ik vaak snel aan waar de vraag ligt.


Werkwijze

Ik ben een enorm vrije denker waardoor ik in staat ben om de dingen vanuitonconventionele perspectieven te bekijken. Deze gedachtes en ideeën

weet ik vervolgens aan elkaar te verbinden en te vangen in een creatief concept, idee of beeld. Ik werk graag vanuit een positieve en open houding met jou samen. Alleen dan halen we alles uit onze samenwerking. perfectioneren. Ik lever de beelden aan jou op en kunt je ermee aan de slag!

(Danielle is de huisfotograaf van VOC Achterberg)

Contactgegevens

buonq
Prinsenweg 11
3921 DT Elst (Utrecht)

T 06 21953261
E info@buonq.nl
I www.buonq.nl