Leden

Aveko Veenendaal

Wie ben ik?

Droomt u stiekem al jaren van een nieuwe badkamer of keuken? Aveko in Veenendaal helpt u graag bij het realiseren van uw mooie dromen. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, badkamer of de afbouw van een (nieuwbouw)huis. Bij Aveko bent u aan het juiste adres! Eén bedrijf, één contactpersoon. En dat alles met een bijzonder oog voor detail.

Is uw interesse gewekt? Dan maken we gelijk even kennis!

Aangenaam kennis te maken...

Mijn naam is Arnold van Engelenburg, 40 jaar en ruim 25 jaar thuis in de installatietechniek. Al op jonge leeftijd heb ik interesse gekregen voor techniek en diverse diploma’s op het gebied van de elektrotechniek gehaald. Door regelmatig extra scholing te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en kan ik u optimale hulp bieden.

Maar bij het behalen van diploma’s houdt het leerproces niet op. Alleen door regelmatig extra scholing te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en kan ik u optimale hulp bieden.

Tijdens het doorlopen van de verschillende opleidingen heb ik echter niet stil gezeten. Al snel ben ik aan de slag gegaan bij een groot installatiebedrijf waar ik de fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar werkervaring en is er weinig waar ik mij geen raad mee weet. Een ideaal moment om met Aveko te beginnen en u al het werk uit handen te nemen.

Bent u benieuwd op welke manier ik uw droom kan realiseren? Ik sta u graag te woord om samen tot een passende oplossing te komen!

Wat doe ik?

Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken, het installeren van een cv-ketel of het leggen van een vloer. Aveko past zich helemaal aan uw wensen aan. Aveko Veenendaal staat voor maatwerk, precies zoals u het wilt hebben!

Diensten

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Enkele voorbeelden:

Diverse loodgieters werkzaamheden
  • Riolering
  • Aanleg van gas en water
  • Dakbedekking
  • Aanleg en onderhoud van centrale verwarming

Sanitair

  • Badkamers
  • WC
  • Keukens
  • Vloeren
  • In cement leggen en lijmen

Installatie- en afbouwwerkzaamheden

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die Aveko in Veenendaal biedt. Wilt u een vrijblijvend gesprek over de vele werkzaamheden en opties? Ik kom graag bij u thuis een kijkje nemen om u te adviseren en tot een passende oplossing te komen!

Contactgegevens

Aveko Veenendaal
Gelders Benedeneind 20
3907 KX Veenendaal

T 06-55182728
E a.van.engelenburg@aveko.nl
I
www.aveko.nl