Kalender - VOC Achterberg

Evenementen

Bekijk onze activiteitenkalender

externalId=my-company-overview-events-5.1.2&filter[active]=1

Netwerk BBQ

3 sep. 2019

Een goed stuk vlees van de BBQ door een topkok bereid en een goed gesprek met een biertje in de hand…. Dat zijn de hoofdingrediënten van onze succesvolle netwerk BBQ avond bij de VOC. Onze leden en andere ondernemers uit onze regio die eens bij ons willen komen kijken zijn van harte welkom in de VOC corner bij VVA Achterberg.

Kerstborrel en Jaarvergadering

11 dec. 2019

Onze vaste afsluiter van het jaar bij De Wildernis in Achterberg. De algemene jaarvergadering, kerststukjes maken en een gezellig borrel met loterij!

VOC Jaarfeest 2019

24 okt. 2020

Een van de hoogtepunten van de VOC-agenda. Vorig jaar hadden we een jubileumweekend in langweer, kom daar nog maar eens overheen als jaarfeest. Toch hebben we weer iets leuks in gedachte om er weer een geslaagde zaterdagavond van te maken. Meer info volgt

LadiesNight

13 nov. 2018

Speciaal voor de dames van de VOC organiseren we ieder jaar een echte Ladiesnight. Wat we gaan doen wordt later nog over gecommuniceerd.

Cabriotour - Liberation edition

12 jun. 2019

Jaarlijks terugkerend op de agenda van de VOC: de cabriotour. Een mooie rondrit met puzzeltocht en een gezellige borrel als afsluiter.