Kalender - VOC Achterberg

Evenementen

Bekijk onze activiteitenkalender

externalId=my-company-overview-events-5.1.2&filter[active]=1

Bedrijfsbezoek Kranendonk Tiel

13 jun. 2019

Donderdagavond 13 juni worden we als VOC welkom geheten bij Kranendonk Smart Robotics in Tiel. Een bijzonder bedrijf dat lasrobots ontwikkeld; van de engineering van de software tot aan productie, levering en onderhoud, over heel de wereld en van klein tot heeeel erg groot!

Netwerk BBQ

5 sep. 2019

Een goed stuk vlees van de BBQ door een topkok bereid en een goed gesprek met een biertje in de hand…. Dat zijn de hoofdingrediënten van onze succesvolle netwerk BBQ avond bij de VOC. Onze leden en andere ondernemers uit onze regio die eens bij ons willen komen kijken zijn van harte welkom in de VOC corner bij VVA Achterberg.

Brommertocht

23 mei 2019

De VOC brommertocht komt er weer aan! Vorig jaar hadden we een zeer geslaagde rit met een stoet van zo’n 25 bromfietsen. Nadien zijn er nog diverse bromfietstochtjes op zondag gevolgd met enkele VOC-ondernemers onder elkaar. We hopen ook dit jaar weer op mooi weer zodat de klassiekers die we vorig jaar mochten verwelkomen weer uit de stalling kunnen.

Kerstborrel en Jaarvergadering

13 dec. 2019

Onze vaste afsluiter van het jaar bij De Wildernis in Achterberg. De algemene jaarvergadering, kerststukjes maken en een gezellig borrel met loterij!

VOC Jaarfeest 2019

19 okt. 2019

Een van de hoogtepunten van de VOC-agenda. Vorig jaar hadden we een jubileumweekend in langweer, kom daar nog maar eens overheen als jaarfeest. Toch hebben we weer iets leuks in gedachte om er weer een geslaagde zaterdagavond van te maken. Meer info volgt

Cabriotour

28 jun. 2019

Jaarlijks terugkerend op de agenda van de VOC: de cabriotour. Een mooie rondrit met puzzeltocht en een gezellige borrel als afsluiter.