Zaterdag 19 augustus staat de jaarlijkse Schoneveldsedag weer gepland. Locatie voor deze leuke dorpsdag is wederom op de parkeerplaats voor de Coop in Achterberg. De Schoneveldse dag is een buurtdag met als doel de saamhorigheid in Achterberg te versterken met een leuke dag vol activiteiten.

Dit jaar is er iets nieuws geintroduceerd; het Ondernemersplein. Hiervoor zijn de leden van de VOC van harte uitgenodigd om zijn of haar bedrijf te presenteren. Je hoeft niet eens letterlijk iets te verkopen deze middag maar er is gewoon ruimte geboden om jouw bedrijf te presenteren aan de bezoeker en je kunt netwerken met andere ondernemers. Een leuk intiatief. Opgeven voor de ondernemersplein? Meld je hiervoor even bij Gert van de Kolk -> gert@dewildernis.nl of via het algemene e-mailadres: info@schoneveldsedag.nl

Naast het ondernemersplein is er ook een Zeskamp georganiseerd op het 'Ooievaarsveld'. Hiervoor worden vriendengroepen, scholen, verenigingen en sportclubs en bedrijven uit Achterberg gevraagd om mee te doen. Het team moet bestaan uit 6 deelnemers en er moeten voor een leuke competitie ook minimaal 6 teams zijn ingeschreven. Meld je hiervoor tevens aan bij Gert.

Hou ook de website goed in de gaten: https://www.schoneveldsedag.nl

Meer events