Cabriotour met puzzelrit - VOC Achterberg

Vrijdagavond 18 juni staat de VOC Cabriotour weer op de planning! Gelukkig kan dit vaste onderdeel van onze jaar-agenda ook in corona-tijden gewoon doorgaan.

Deze keer rijden we een afwisselende route met diverse pit-stops en drive-throughs langs alle autobedrijven die onze ondernemersclub rijk is! De routebouwers gaan de route deze week nog finetunen zodat alle instructies kloppen en uiteraard krijgen jullie weer vragen te beantwoorden onderweg. Het beloofd weer een leuke puzzelrit te worden! En om iedereen goed te laten puzzelen onderweg, en niet teveel als ‘evenement’ op te vallen, vertrekt iedere auto met een tussenpauze… we gaan dus niet als complete stoet achter elkaar aan rijden maar komen elkaar onderweg genoeg tegen.

We starten bij Autobedrijf de Groot. Je ontvangt hier het routeboek, een goodiebag en een goed gevulde etensbox voor onderweg. Onderweg hebben we nog ergens een tussenstop om af te koelen. We eindigen onze tour bij Spott in Doorn voor een hapje en een drankje en waar we de uitslag bekend maken. Zorg dat je hier rond 21.00 uur weer bent, want ze moeten uiterlijk 22.00 uur sluiten.

Per VOC-lid zijn er 2 personen uitgenodigd. Introducés of partners zijn van harte welkom. Heb je zelf geen oldtimer of cabrio en kun je deze niet regelen? Dan kun je wellicht bij iemand meerijden, neem hiervoor even contact met ons op.

Graag vooraf aanmelden per e-mail bij ons secretariaat.


Tijd Wegrijden tussen 17.00 en 18.00 uur
Start: Autobedrijf de Groot
Finish: Spott Doorn


Meer events